på barsel, men klar til fest med kort varsel

Håndlavede tasker

IMG_6908

I har nok lagt mærke til at jeg har rocket to forskellige hæklede tasker fra Marieta Cox. Jeg er faldet pladask for dem og er vild med de modsætninger den udstråler. Den er både enormt eksklusiv samtidig med at den emmer af sommerhushygge og hæklenål. Der er ikke to der er præcis ens. De bliver nemlig lavet i hånden af en enkelt kvinde i Paris. Hun lægger kærlighed i hver og én, finder forskellige genbrugsknapper, som bruges til at sætte sit særpræg på de små mesterværker. De er hæklet i ét stykke, så der ingen grimme sømme er eller løse tråde. Prismæssigt ligger de på 2150 kr og kan fås hos Circo Della Moda på Amaliegade 14, i Kbh.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

på barsel, men klar til fest med kort varsel