inspiration til sund mums

ronnie and clyde – SNL

Jeg elsker satireprogrammet Saturday Night Live, men ser det alt for sjældent. Det vil selvfølgelig også sige at jeg er gået glip af rigtig mange af de aller bedste sketches. Men det er så hér jeg må råbe et højt halleluja for venner og youtube! Sidst jeg var sammen med min gode ven Jonas, opdaterede han mig på en masse “must sees” af de musikalske indslag fra showet, både nyere og ældre. Jer der kender showet, har set Justin Timberlake i flere af de mest grineflipsfremkaldende sange som feks. “Dick in a box” og “Motherlover”, som klart er et kig værd, hvis ikke du altså allerede har set dem 1000 gange. Én jeg ikke havde set før, er med lækkerheds missekatten Rihanna, der gør sig som bankrøver med en meget genert gut ved sin side. Jeg har set den hysterisk mange gange, og har endnu ikke fået nok.

Jeg ville inderligt ønske at vi i vores lille smukke land, havde et stort show som SNL, hvor rammerne og mulighederne var til at man kunne gøre dem kunsten efter. Jeg er sikker på at samtlige danske kunstnere ville gøre alt i deres magt, for at stå forrest i køen til at medvirke i sådanne sketches. I know I would!!

Now watch and laugh

4 kommentarer

 • Camilla

  Haha elsker!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Enig! Problemer er bare, at vi kun har ganske få herhjemme, der rent faktisk er i stand til at løfte det til et niveau a la SNL. Talentet og evnerne er der, efter min mening, ganske enkelt bare ikke, og det ender bare med at blive en omgang prut i armhulen og Live fra Bremen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Jeg elsker virkelig også SNL – hold k. de gør det godt! Live fra Bremen prøvede jo at gøre dem kunsten efter, og selvom det ikke lykkedes, havde de da en stor fanskare. Men SNL i DK ville da være fantastisk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

inspiration til sund mums