ronnie and clyde - SNL

fifty shades of -black…

FullSizeRender-4

Jeg elsker farver og striber, prikker og mønstre, men ind imellem you just wanna go all black. Det er nok ikke gået nogens næse forbi at sort slanker, optisk. Samtidig kan det også bruges til ikke at pådrage sig for meget opmærksomhed. Når man som jeg normalt klæder sig som en sommerfugl badet i alskens nuancer, kan det for det meste ikke undgåes at fange folks øjne, men jeg har også behov for i ny og næ, bare at gå i ét med tapetet. Når jeg så vælger at klæde mig som mørkets fyrstinde, synes jeg stadig at det er skønt at det ikke altid bare bliver helt plain. Bland endelig materialer for at funke det lidt op som jeg har gjort her. Under, finder du links til lignende lækkerier.

Jakke

Blondetop og til pigerne med curves PlusSizeFit

Bukser og til pigerne med curves PlusSizeFit

Bh´er med detaljer

No. 1 No. 2 No. 3 No. 4 No. 5

Blondestrømper

Stiletter, også med lidt bredere fit

Afilliate

11 kommentarer

 • szhirleyontheblog

  Øv!! Det er jeg ked af at høre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stella B

  Så gerne lige inden onsdag. Skal til begravelse. 🙁

  Ej, du skal slet ikke tænke på mig, lavede bare sjov. : )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • szhirleyontheblog

  Jeg skal prøve at have dig i tankerne min søde Stella ;o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stella B

  Så vil jeg også gerne se dig finde noget til min kropstype, den er nok lidt mere umulig.. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • szhirleyontheblog

  Hvor dejligt at høre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • szhirleyontheblog

  Det er et super forslag. Jeg elsker jo selv former og hylder det. Elsker lår, numse, bryster osv. Det handler jo i den grad ofte om hvordan man bærer det. Den skriver jeg bag øret. Tak 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • karina A

  Hej
  Jeg er VILD med, at du har linket til +size ❤❤❤❤❤ TAK!!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla bagger

  Hey:)
  Dette opslag fik mig til at tænke på om du ikke kunne lave et opslag omkring tøj der passer til en kropstype som din?:) Jeg er på ingen måde tyk, men har til gengæld en del former:) Jeg syntes egentlig jeg ser ganske udemærket ud nøgen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • szhirleyontheblog

  Fedt!! Mit absolutte favoritsted at netshoppe. Juhuuuu

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Thank you Szhirley!
  Du har lige åbnet mine øjne for asos.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ronnie and clyde - SNL