hjælp, jeg skal giftes!

Estée Lauder konkurrence

IMG_8740-e1426189899523

Uanset hvor lidt konkurrencemenneske man måtte være, er det nu alligevel en rar følelse ind imellem at vinde. Og det er lige hvad du kan komme til hér. Jeg har netop modtaget nogle super lækre produkter fra kosmetikfirmaet Estée Lauder, som jeg glæder mig til at prøve. Jeg er selv, efter jeg ramte 30´erne, blevet ret glad for og afhængig af dullegrej. Så begejstringen var at spore på mine smilebånd, da denne pakke dumpede ind ad døren.

Hvis I er interesserede i at få fingrene i disse 4 lækkerier, så hop ind på 

Estée Lauders Facebook her

og deltag i konkurrencen om de eksklusive produkter. I hele kampagneperioden, findes der hver uge 5 vindere.

Præmien til den samlede værdi af 1985 kr, består af et Supremesæt indeholdende:

IMG_8759

Supreme ansigtscreme 30 ml

Øjencreme 15 ml

IMG_8764

Maske 75 ml

CC creme 30 ml

Nu vil jeg selv hoppe i bad og komme i gang med at teste produkterne. I hører mere om min oplevelse med cremerne én af de kommende dage.

Dette er et sponsoreret indlæg

6 kommentarer

 • Malene

  Du er SÅ smuk!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Der er ingen konkurrence at se på deres Facebook side….?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • szhirleyontheblog

   Jeg ved simpelthen ikke hvad der går galt når I går ind via jeres telefoner, men det skal åbenbart gøres på en computer.. Jeg har gjort dem opmærksom på problemet

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Madsen

  Hej Szhirley..

  1. Jeg elsker Estee Lauder, så lækker konkurrence.. 🙂
  2. Jeg kan ikke helt finde ud af hvor man melder sig til konkurrencen på FB.?

  God weekend!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • szhirleyontheblog

   Hej Pia
   Du klikker på linket og og øverst på deres side står der “Vind et Supremesæt” og nedenunder står der “cremen der forudser dine behov” med tre svarmuligheder og så krydser du af dér, skriver evt. noget om dig selv, og trykker “send svar” 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

hjælp, jeg skal giftes!