Estée Lauder konkurrence

Støt Xtra Mile Challenge. Det er simpelthen for nemt til at lade være.

IMG_8875
Da jeg blev spurgt om at løbe en ekstra mil (1,6 km) i den gode sags tjeneste, var jeg ikke i tvivl om at jeg selvfølgelig var med på idéen. For det første kunne jeg ligeså godt nappe en ekstra sø, nu jeg havde løbeskoene på, og så få dobbelt op på god samvittighed, ved at vide at min krop havde fået lidt ekstra love, men mest pga. det fact at jeg støtter Duracells kampagne “Xtra Mile Challenge”. Kampagnen går meget simpelt ud på, at Duracell hver gang nogen hashtagger #duracellxtramile, giver penge til at købe 1 vaccine, der kan beskytte et udsat barn mod potentielt livstruende sygdomme som mæslinger, røde hunde eller stivkrampe. Sygdomme som disse koster årligt 1.5 millioner børn livet! Jeg vil derfor opfordre alle til at deltage i “Xtra Mile Challengen” ved enten at gå eller løbe en ekstra km.
Det er super nemt. Tag et foto af dig selv og upload det på din instagram med hashtagget #duracellxtramile. DIN ekstra kilometer eller halvanden, kan gøre en verden til forskel. Som Michael Jackson ville have sagt; “Make that change”.
1 hashtag = 1 vaccine. Det vil sige at man som individ kan deltage alle de gange man vil.
So get your walk/run on!
IMG_8821

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Estée Lauder konkurrence