Undskyld påske-stilheden. I was catching up irl

Xtra mile challenge – Støt støt støt

IMG_6045

 

Billen og jeg gik en ekstra kilometer i den gode sags tjeneste i dag. Vi slog flere fluer med ét smæk og fik både bedre samvittighed og sol på næsen. Men den fedeste flue vi smækkede var dén, at vi med den ekstra kilometer vi spaserede, nu ved at Duracells kampagne “Xtra Mile Challenge” giver penge til at købe 1 vaccine, der kan beskytte et udsat barn mod potentielt livstruende sygdomme som mæslinger, røde hunde eller stivkrampe. Sygdomme som disse koster årligt 1.5 millioner børn livet!
 Jeg vil opfordre ALLE til at deltage i “Xtra Mile Challenge” ved enten at gå eller løbe en ekstra km. For hver gang nogen hashtagger #duracellxtramile, donerer Duracell en vaccine til et barn der har hårdt brug for det.
Det er super nemt. Tag et foto af dig selv og upload det på din instagram med hashtagget #duracellxtramile. DIN ekstra kilometer kan gøre en verden til forskel. Så kridt skoene og kom ud over stepperne.
1 hashtag = 1 vaccine. Det vil sige at man som individ kan deltage alle de gange man vil.
So get your walk/run on!
Sponsoreret indlæg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Undskyld påske-stilheden. I was catching up irl