Unknown

Sangerinden Szhirley udgav i 1996 sit engelske debutalbum “I’m coming”. Det åbnede døren for en ny æra indenfor dansk RnB/Soul/pop. Siden medvirkede hun på de to store hits “Don’t look for love” og “I close my eyes and think of you”, som solgte over 100.000 eksemplarer af soundtracket til Susanne Biers film “Den eneste ene”.
Hun holdt fast i de urbane rødder og blev det fjerde og eneste kvindelige medlem af rapgruppen “Den Gale Pose”. De stod bag flere landeplager, bla. “Spændt op til lir”, som gjorde at de i en årrække turnerede Danmark tynd. Sideløbende fungerede hun som radiovært på The Voice i en årrække, indtil hun af DR fik tilbudt sit eget genreprogram på P3. Programmet kørte i 7 år og spillede udelukkende hiphop og RnB.

Teaterverdenen åbnede sig for Szhirley da hun i 2006 fik en af hovedrollerne som Anita i “West Side Story” på Østre Gasværk. Efterfølgende fulgte flere roller i bla. “Don Juan” på Betty Nansen og som Sui i gigantsucces musicalen “Elsk mig i nat”, som blev opsat igen og igen. Det blev til 5 sæsoner med fulde huse og 80’er sange.
I 2008 udkom hun med sit første dansksprogede album “Hjerter Dame” hvor hendes cover af Anne Linnets “Glor på vinduer” og “Gammel Kongevej” banede vej for genren hun selv beskriver som “Sjæl og Vise”. Derudover kender I hende måske fra TV2 programmet “Toppen af poppen” eller som vært for børnenes MGP. Hendes stemme bruges også flittigt til reklamespeaks og dubbing af tegnefilm.

Lige nu arbejder hun på sin første børnebog i en serie af flere, som forventes at udkomme på Gyldendal i løbet af 2015. Derudover er hun i fuld gang med at skrive nye sange til det næste album. Singlen “Uden dig” er lige på trapperne. Det er alt imens at hun jonglerer rollen som kæreste og mor for to dejlige drenge, samt dyrker sine interesser ss. musik, mode, træning, kost, kosmetik, dyr og etc. Alt sammen noget hun vil dele ud af på bloggen. Så hop ind og læs.

God fornøjelse!